Zevengangendiner met mousserende wijnen Rotterdam 7 juni 2012

Maximaal aantal deelnemers: 30 (100% geboekt)


Zevengangendiner in combinatie met mousserende wijnen bij Pasta Genova in Rotterdam


Op donderdag 7 juni zetten we samen met Pasta Genova iets volledig nieuws neer: niet alleen een proeverij, maar een compleet bubbeldiner!


Tijdens deze avond kookt de chef van Pasta Genova gerechten die fantastisch combineren met onze mousserende wijnen. In Nederland is het natuurlijk totaal niet gebruikelijk om een bubbel met de maaltijd te combineren, maar in Italië weten ze dat mousserende wijn en eten heel goed samen kunnen gaan - als er maar goed over nagedacht is door mensen die de wijn en de gerechten kennen.


Verwacht dus een avond vol met verrassende combinaties, authentieke Italiaanse gerechten en natuurlijk bij elke gang een andere bubbel die wij speciaal hebben geselecteerd. Naast verschillende prosecco's, zal Franciacorta - het Italiaanse antwoord op champagne - uitgebreid aan bod komen.


Je wordt dus een avond compleet in de watten gelegd, maar je gaat ook nog iets leren over mousserende wijn! Naast een algemene introductie over de verschillende manieren om mousserende wijnen te creëren, ontvang je bij elke wijn een uitleg over de specifieke eigenschappen van de wijn, het verhaal en filosofie van de wijnboer waar wij mee werken en waarom wij juist deze fles importeren.Aanvang 19:00 uur

Prijs: € 69,- p.p. 


Inclusief:
  • Zevengangendiner
  • Zeven verschillende mousserende wijnen
  • Uitleg bij de wijnen en combinaties

Boeking

*  Verplicht

Bedrijf
Aanhef
Voornaam
 *
Achternaam
 *
E-mailadres
 *
Aant. deelnemers
Mobiel nummer
 *
Geboortedatum
 *
Factuuradres
 *
Postcode
 *
Stad
 *
Land
 *
Opmerkingen
 Nieuwsbrief ontvangen
Bedrag in euro's
Betaalmethode
iDeal


PayPal
Cadeaubon
(alleen als het te betalen bedrag 0 is)
ERROR: Booking has reached capacity. Please choose a different booking.